ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ> Ο βιαστής υπουργός, το gay σύμπλεγμα και μια συνέντευξη Χριστοφοράκου!


Από την Ιόλη Πιερίδη-αναγνώστρια

 

 

“Ναι, με βίασε ο σημερινός υπουργός όταν ήμουνα φοιτήτρια. Τον κατήγγειλα στην Αστυνομία αλλά στη συνέχεια άρχισε να εκβιάζει τους δικούς μου και αναγκάστηκα να αποσύρω τη μήνυση. Ο τύπος είναι πιο χυδαίος και πιο εμετικός από τον Ντομινίκ Στρος Καν!…»

Αυτά εξομολογείται μπροστά στη δημοσιογραφική κάμερα μεγάλου γερμανικού καναλιού Ελληνίδα που ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Η γυναίκα περιγράφει την εμπειρία της από τις σπουδές της σε πόλη της βόρειας Ελλάδας και τα τραυματικά βιώματά της από σημερινό στέλεχος της κυβέρνησης Παπανδρέου!

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ υπάρχει και ρεπορτάζ αφιερωμένο στο gay σύμπλεγμα της κυβέρνησης. Δύο ρεπόρτερ του καναλιού ταξίδεψαν ως τις ΗΠΑ και συνομίλησαν με τους γείτονες του ερωτευμένου ζευγαριού που απολάμβανε τη θέα του Μανχάταν από το  κουκλίστικο  loft, όταν ολοκλήρωναν τις ερωτικές τους συνευρέσεις. Οι δυο τους τώρα είναι στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου αναφέρει το ντοκιμαντέρ στο οποίο υπάρχει μια ακόμη έκπληξη: Συνέντευξη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος σύμφωνα με την δημοσιογραφική έρευνα παρέδωσε στις γερμανικές Αρχές 2500 σελίδες με στοιχεία για τα λαδώματα Ελλήνων πολιτικών-με ονόματα, διευθύνσεις και λογαριασμούς.

Το ντοκιμαντέρ ερευνά στη συνέχεια και μια σειρά σκανδάλων που συγκλόνισαν την Ελλάδα της μεταπολίτευσης σε μια προσπάθεια να περιγράψει πως η χώρα μας οδηγήθηκε στη χρεοκοπία.

Η δημοσιογραφική έρευνα έχει τον τίτλο: Eλλάδα-Τα ένοχα μυστικά της εξουσίας. Sex, τρομοκρατία και διαφθορά.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *