ΚΟΤΟ..ΜΠΟΥΚΙΕΣ!

>

 Χρ. Αράπογλου:
«Φθάνει η ώρα να επαληθευτεί η ρήση του πρωθυπουργού ότι θα μας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Το κλίμα βαραίνει με τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίζεται ορισμένα θέματα. Κυβερνητικά στελέχη έχουν χάσει την επαφή με τους πολίτες και με την πολιτική φυσιογνωμία που είχε χρόνια το ΠαΣοΚ. Δεν μπορούν να τιμωρούνται εραγζόμενοι επειδή κάνουν απεργία, επικαλούμενοι νόμους του 40, οποιαδήποτε και αν είναι η ηγεσία των συνδικαλιστών.»

Ρομπόπουλος:Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής Δεν μπορώ να είμαι σε μία Βουλή που δεν μπορώ να αποφασίζω”.

 

Λούκα Κατσέλη:
Θα καταψηφίσω το άρθρο 37, δεν αλλάζω στάση . 
Οδυσσέας Βουδούρης:
“Ο Υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι το άρθρο 37, που αφορά στις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να γίνει αποδεκτό από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, διότι τέθηκε από την «τρόικα» ως προαπαιτούμενος όρος για την εκταμίευση της 6ης δόσης. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να βρίσκεται προ τετελεσμένων γεγονότων. Βέβαια, οι δανειστές μας έχουν κάθε δικαίωμα να θέτουν όρους για την εκχώρηση των χρημάτων τους. Δεν μπορεί όμως οι βουλευτές να δέχονται καταχρηστικούς όρους ή όρους άσχετους με τη λύση του προβλήματος, που αφορά στον δανεισμό.
Σοφία Γιαννακά.
“Αυτό δύσκολα θα το δεχτούμε. Το άρθρο 37 είναι κόκκινη γραμμή. Αν δεν καλυτερεύσει ή αν δεν το πάρουν πίσω, δεν θα το ψηφίσω” 
Δημήτρης Λιντζέρης:
Θα καταψηφίσω το άρθρο για το πάγωμα των κλαδικών συμβάσεων
Mιλενα Αποστολακη:
Δεν είναι μόνο οι επιδόσεις της κυβέρνησης κατώτερες των περιστάσεων, αλλά είναι εσφαλμένη και η συνταγή που ακολουθούμε. Η ύφεση έχει σκοτώσει τη χώρα και κάθε δόση μας βουλιάζει ακόμα περισσότερο. Τι γίνεται με τη φοροδιαφυγή;
Θα αρκούσε η άρση του τραπεζικού απορρήτου και τα φορολογικά κριτήρια, ώστε να εντοπιστούν οι φοροφυγάδες.
Η κυβέρνηση έχει τη νομιμοποίηση να συζητά με την τρόικα τον προϋπολογισμό του 2014;
 Η Βάσω Παπανδρέου είχε απειλήσει ότι δεν θα περάσει έτσι το νομοσχέδιο, ενώ τον προβληματισμό τους στο παρασκήνιο εκφράζουν οι κ.κ. Κατερίνα Μπατζελή, Σούλα Μερεντίτη, Άννα Νταλάρα

Read more: http://anarhogatoulis.blogspot.com/2011/10/blog-post_196.html#ixzz1b1brPEBA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *