Οι μελοδραματικές παραστάσεις των «ανταρτών» του ΠΑΣΟΚ

>

Αυτές οι παραστάσεις των «αγανακτισμένων» και «δυσαρεστημένων» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν απλώς ξεπεράσει κάθε όριο ιλαρότητας, αλλά και κάθε όριο εξοργιστικού, φρενοβλαβούς εμπαιγμού του ελληνικού λαού.

Έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές: «Το ‘’λίπος’’ της παρασιτικής αχρειότητας έχει γίνει καθεστώς στο ΠΑΣΟΚ και δεν καίγεται με τίποτα: ΣΗΜΕΡΑ, κάτω από την επιδερμίδα της καλοαναθρεμμένης πασοκικής «αλητείας» κατακάθεται το ξύγκι του πιο αποτρόπαιου πολιτικού αμοραλισμού, της αχαλίνωτης διπροσωπίας, της εκτυφλωτικής φαυλοηλιθιότητας, της χυδαιότητας και της μοχθηρής κακογουστιάς…».

Τελευταίως έχει παραγίνει το κακό. Όλο πιο πολλοί και πιο συχνά «εξεγείρονται», οι «αντάρτες» του αφελούς μελοδράματος, με θορυβώδεις λεονταρισμούς και άφθονα κροκοδείλια δάκρυα.

Έτσι για το θεαθήναι. Στο τέλος βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και ψηφίζουν όλα τα κυβερνητικά εγκλήματα, όλα τα «συμβόλαια θανάτου» της Ελλάδας και του λαού της…

Τώρα που έρχονται να αναλάβουν τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ της αποικίας-Ελλάς οι τοκογλύφοι των πολυεθνικών και των χρηματιστηριακών μαφιών και που το ίδιο το πασοκικό οικοδόμημα καταρρέει πολλαπλασιάζουν τις ηθικές αναθυμιάσεις τους τα κοινοβουλευτικά και παρασιτικά ανθρωποειδή του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα, αφού Υπέγραψαν και εκτέλεσαν, με υπέρμετρο λακεδισμό, όλα τα «συμβόλαια θανάτου» των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων) εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας, βάζουν τη σκούφια του «αντάρτη» και το φεσάκι του «πατριώτη» και ψελλίζουν για …υποταγή στην τρόικα!!!

Αυτοί οι πασόκοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αηδίας και χαμαιλεοντισμού…

Τέτοιοι «αντάρτες» είναι ακόμα πιο εμετικοί και από τους δωσίλογους κυβερνητικούς μανδαρίνους, ακριβώς γιατί είναι τα ανδρείκελα των κυβερνητικών ανδρεικέλων, τα υποπροϊόντα του πασοκικού δωσιλογισμού…

Ψήφισαν την κατοχή μας στους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος, ψήφισαν όλα τα «συμβόλαια θανάτου», ψήφισαν την τρόικα και τώρα …ανακάλυψαν ότι κυβερνά η τρόικα!!!!!

Το «ανακάλυψαν», αλλά παραμένουν στις θέσεις τους και δεν ρίχνουν την κυβέρνηση, την κατοχική στην τρόικα!!!

Τέτοιος κυνισμός και θηριώδης εμπαιγμός…

Βεβαίως, δεν πρέπει να μας διαφεύγει και τούτο: Όλα αυτά τα κοινοβουλευτικά παράσιτα (τα ανδρείκελα των ανδρεικέλων) όταν πάρουν εντολές από τα μεγάλα αφεντικά θα πηδήξουν από το καράβι, σαν τα ποντίκια, παριστάνοντας τους ήρωες: Αυτό θα σημαίνει εκτέλεση εντολών για την εξαπάτηση των αφελών και τη διάσωση του καθεστώτος και των πολιτικών ιπποκόμων του…

Φαίνεται ότι αρχίζουν να μπαίνουν σε εφαρμογή αυτά τα σχέδια, μια και αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατάρρευσής της…

Ήδη κυοφορούνται πολλά εκλογικά μέτωπα «εξεγερμένων» του ΠΑΣΟΚ (τέως και νυν) με «αριστερές» συγκολλητικές ουσίες…

Επίσης «αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης», με επικεφαλής το Μίκη και το Γλέζο, κάνουν έκκληση για «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»!!!!

Την έκκληση υπογράφουν:

Ο Βαρδινογιάννης Βαρδής, Γλέζος Μανώλης, Γουργιώτης Νίκος, Δαμιανάκου Βούλα, Θανασέκου Βάσω, Θεοδωράκης Μίκης, Καλλίνος Θόδωρος, Καραγιώργη Μαρία, Κατερίνης Παναγιώτης, Μπενά Ελένη, Μπενάς Τάκης, Μπιτσάκης Ευτύχης, Τσαπόγας Γιώργος.

Σημείωση: Ο Βαρδινογιάννης Βαρδής δεν είναι ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας, αλλά παλιός αγωνιστής της «Εθνικής Αντίστασης».

Τέλος, οι δημοσιογραφικές πόρνες των «νταβάδων» αρχίζουν και αυτές να «ανακαλύπτουν» τα «κακά» της κυβέρνησης….

Αυτά τα κυοφορούμενα πολιτικά εκτρώματα θα πολλαπλασιάζουν τους «στασιαστές» στο καράβι του ΠΑΣΟΚ που βυθίζεται…

 ΑΠΟ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6013 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *