ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ

Είμαστε ακόμη εδώ σε πείσμα όλων αυτών που ξεδιάντροπα καταστρέφουν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας εξαφανίζοντας εργασιακά δικαιώματα, περιορίζοντας ατομικές ελευθερίες και ξεπουλώντας τον εθνικό πλούτο της χώρας για ένα κομμάτι ψωμί στα διεθνή λαμόγια που έπεσαν σαν κοράκια να κατασπαράξουν τη χώρα μας. Κόντρα στους καταχραστές της ψήφου που με ψέματα άρπαξαν από τον Ελληνικό Λαό, και που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τις κλεψιές και τα αίσχη τους ανενόχλητοι.
Eίμαστε στη Πλατεία Καπνεργάτη εδώ και τρείς μήνες, οργανώνοντας συναυλίες, ομιλίες και συζητήσεις με αξιόλογους ανθρώπους (Γλέζος, Καζάκης, Οικονόμου, Χρυσόγονος) πορείες, μοτοπορείες, παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο, στη ΔΕΗ και αλλού,χαριστικό παζάρι κ.α.
Είμαστε ζωντανός οργανισμός που κάνει Συνελεύσεις όπου όλοι ισότιμα συζητάμε, παίρνουμε αποφάσεις και δρούμε στα πρότυπα της εκκλησίας του Δήμου της αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας.
ΕΛΑΤΕ
λοιπόν όλοι μαζί, σ’ αυτόν τον ζωντανό οργανισμό που τον αποτελούν άνθρωποι όπως εσείς άνεργοι, εργαζόμενοι, μικροεπαγγελματίες, συνταξιούχοι, φοιτητές, μαθητές, αγρότες, Έλληνες και μετανάστες, χωρίς κόμματα, αρχηγούς και σοφούς καθοδηγητές, απλά άνθρωποι που αποφασίσαμε να ξεφύγουμε από τον ωχαδερφισμό και της αντίληψης του «κάνω τη δουλειά μου», να πάρουμε τις αποφάσεις χωρίς αντιπροσώπους και να παλέψουμε για το μέλλον το δικό μας αλλά κυρίως των παιδιών μας. Εν’ όψη ενός καυτού φθινοπώρου όπου η ξεπουλημένη κυβέρνηση μας ετοιμάζει: αυξήσεις σε φ.π.α. κι άλλους φόρους, τρόφιμα, ποτά, καύσιμα, κι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, κλείσιμο και ιδιωτικοποίηση σχολείων, πανεπιστημίων και νοσοκομείων, ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, σας καλούμε στη Συνέλευση Πλατείας Καπνεργάτη την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 9.00 μ.μ. αλλά και σ’ οποιαδήποτε Συνέλευση ή εκδήλωση της πλατείας από δώ και πέρα για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *